MvH LifeStyle.nl
For a better Mood, Vitality & Health

Japanse massage

Japanse gezichtsmassage werkt in de diepte om zo de bloedcirculatie te stimuleren en de toxines vrij te maken van de onderhuid. Met kleine klopjes, lichte kneepjes, wrijven, kneden en strijken wordt het gezicht gladder en steviger gemaakt. Ik sluit ik af met een  hoofd- en hoofdhuid massage om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen te verminderen.


Japanse gezichtsmassage werkt op de energie van de ‘shi’, de levensenergie. De microcirculatie wordt gestimuleerd en de doorstroming van het lymfevocht wordt bevorderd , waardoor de cellen beter worden gevoed en afvalstoffen beter worden afgevoerd, je komt ook helemaal zen uit mijn behandeling.


Aan het eind van de behandeling, is je teint helderder en voelt  je huid voller. De weefsels worden versterkt en de spieren ontspannen, zodat expressierimpeltjes zachter lijken. Het heeft niet alleen een natuurlijke facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam weer in balans.


Bindweefselmassage

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door stimuleren van de fibroblastcellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt je gezicht een gezonde gloed en verstevigt de huid.


Bindweefselmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.


RF behandeling

Radiofrequentie-therapie is uitermate geschikt bij verslapping in het gezicht, o.a. bij de kaaklijn (hamsterwangen) maar wordt ook toegepast bij een verslapte hals of decolleté.  Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!


Radiofrequentie behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur. De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij voldoende warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. Collageen is de bouwstof van de huid. De huid wordt steviger en compacter.


Een typische behandelserie bestaat uit 6 behandelingen, tijdens de behandelserie is  1 tot 2  behandelingen per 14 dagen is de norm. Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat.


De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.


  • Bijzonder effectief, snel resultaat
  • Eénmalige behandeling of een kuur
  • Volledige gezichtsbehandeling of deelbehandeling
  • Geen rode of geïrriteerde huid

Medik8 producten

Medik8 (mèdik-eet) wordt in 40 landen over de hele wereld wordt verkocht. Het is een cosmeceutisch huidverzorgingsmerk dat wordt geleid door bewezen wetenschap. In hun eigen Laboratorium doen zij research naar nieuwe technologieën voor huidverbetering.


Medik8 is er dus in geslaagd de meest effectieve ingrediënten in de cosmetica te stoppen, zonder dat deze agressief zijn voor de huid. Ieder product heeft zijn eigen unieke textuur, geur en krachtige ingrediënten, wat zorgt voor prachtige resultaten.


  • SLES, SLS en Sulfaatvrij, 100% parfumvrij, 100% parabenenvrij, 100% zeepvrij
  • geen agressieve reinigingsproducten
  • Alleen Bio ingrediënten
  • FSC goedgekeurde verpakkingen, milieu vriendelijke kleine productie, om de stabiliteit en versheid te garanderen.


Medik8 is een geweldig merk dat talloze huidverbeterende producten in haar assortiment heeft. Van retinol (als enige écht effectief tegen huidveroudering) tot krachtige exfolianten en van de effectieve beta Gel tot een gezichtsolie met omega 3, 6 en vitamine C. Ik heb diverse producten van talloze merken geprobeerd en toch is Medik8 degene waar ik altijd mee werk.


Niet voor niets wordt Medik8 alleen verkocht door professionals als dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Medik8 is zelfs het enige merk dat een serum heeft met een dosering van 1,0% retinol. Da’s heel hoog (ter vergelijking: er zijn ook producten met maar 0,1% retinol.


Huidverbetering en anti-aging staan bij mij op de eerste plaats. Graag nodig ik je uit om eens langs te komen voor een heerlijk verwenmoment voor jezelf.


Wil je weten wat de mogelijkheden zijn,  neem gerust contact met mij op. Tarieven?

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn